
(Vi har bara plats för 100 familjer, så ...)
I fyra veckor får du och din familj testa ett helt nytt sätt att tänka kring mat. Ingen pekpinne-matlagning. Ingen komplicerad gourmetnivå. Bara strategiskt tänkande, lekfull kreativitet och skamlöst god mat – byggd från grunden med det du redan har hemma.
(Bilden visar pannbiff med lök. Jo, faktiskt.)
Start: måndag 3 november
Testmånad: 4 veckor
Pris: 467 spänn
Antal platser: Begränsat


Det här handlar inte om ännu en receptsamling.
Och vi levererar ingen matkasse.
FoodFusion är ett online-medlemskap där jag, Chef Pär Stenberg, lär dig hur du (& familjen):
lagar billig, nyttig och j-vligt god mat. Snabbt.
planerar och handlar som ett äkta kock-proffs.
inkluderar de andra i familjen (utan att skapa kaos).
Det kommer inte vara vackert. Åtminstone inte till en början. (Läs: inget för ditt Instagram-flöde.) Det kommer bara vara roligt, gott och skapa minnen för livet.
För det första sker allt ONLINE.
För det andra är alla lektioner förinspelade så att du inte behöver passa någon särskild tid.
För det tredje börjar vi med en testmånad för att trycktesta konceptet och sedan öppnar vi upp FoodFusion-medlemskapet lagom till december.
Inför varje vecka får du en "bra-att-ha-hemma-lista" med förslag på ingredienser. På mejl.
Chef Stenberg står framför kameran och visar dig, steg för steg, hur du tar hand om proteinet för dagen och hur du hanterar tillbehören så att du gör rätt sak i rätt ordning.
Nya lektioner släpps varje vecka vilket gör att du snabbt samlar på dig ett bibliotek att inspireras och utmanas av, och vi inleder med att preppa köket.
Vi startar ett community där du kan ställa frågor och interagera med Chef Stenberg, hans team och alla andra deltagare i FoodFusion.
Och varje månad får du även tillgång till en BONUS MASTERCLASS där Chef Stenberg gör något lite utöver det vanliga i köket. Hint – det vankas julmat i december. The FoodFusion way …


Pär är dalakillen av folket som tidigt blev nyfiken på hur man bäst lagade till vad-de-nu-kunde-vara så att det skulle bli så gott som möjligt.
Så han drog ned till Frankrike för att lära mer och blev blixtförälskad i det franska köket.
Med möjlighet att få kocka på Ron Blauw, drog han norrut till Nederländerna. Väl där passade han även på att matlaga för lite fotbollspelare i Champions League laget Ajax.
Sedan kom han hem igen. Med kontinuerliga inspel i utlandet, bl.a. för finske presidenten och norska kungahuset, har han även lagat mat åt Carl XVI Gustav med familj (+ gäster ...). Och många andra familjer på bl.a. Edsbacka Bistro under ledning av Christer Lingström, på restaurang Hjerta med Malin Söderström och lite här och där med Melker Andersson.
Men det är inte bara de som har råd att betala för sig (ordentligt) som har fått njuta av Pärs kreativa matlagning. Under några år var han den prisbelönte kocken för de till åren gångna underbaringarna på Silverpark äldreboende.
Och nu kan du få lära av mästaren i ditt eget kök.
Absolut. Det här handlar inte om att bli “duktig” i köket, det handlar om att hitta ett sätt att laga mat som faktiskt funkar i verkligheten. Vi börjar från grunden och visar dig hur du med små, smarta steg bygger självförtroende och trygghet. Och ja – du kommer förvåna dig själv.
Mindre än du tror. De första dagarna handlar det mest om att organisera om ditt kök så att det börjar jobba för dig. Efter det är det små förändringar som gör stor skillnad – och varje middag tar max 30 minuter. Inget kvällsprojekt. Bara effektiv vardagsmatlagning.
Nej. Det här är raka motsatsen till “köp fem specialingredienser till”. Vi börjar med det du redan har hemma och lär dig använda det på helt nya sätt. Målet är att du ska spara pengar – inte spendera mer.
Japp. FoodFusion är byggt för riktiga familjer med riktiga liv. Det spelar ingen roll om någon är kräsen, stressad eller ovan – hela poängen är att alla kan vara med. Och när ni lagar maten tillsammans händer något: motståndet försvinner och intresset vaknar.
Ingenting du inte vill. Testmånaden är helt fristående. Vill du fortsätta efteråt – toppen, då finns det en förlängning. Vill du inte – då är du ändå flera kökskunskaper rikare och med ett helt nytt tänk kring matlagning.
Ja. De flesta sparar in mer än investeringen redan första veckan bara genom att äta ur sina förråd och sluta kasta mat. Lägg därtill kunskaper du har nytta av resten av livet – och testmånaden blir en av de mest prisvärda saker du kan lägga pengar på.
Det är helt okej. Du kan hoppa av när du vill under testmånaden. Vi tror att de flesta som testar inte kommer vilja gå tillbaka till sitt gamla sätt att laga mat. När du väl har känt friheten och enkelheten i FoodFusion kommer det att vara svårt att lämna.
Det här ingår i FoodFusion:
Smarta matkoncept – inte recept
Du får strukturen som gör att maten flyter, även när livet sjunker.
Kockens vardagshack, för dig
Lär dig tänka som en kock och laga som dig själv.
Från kaos till kontroll utan tråkiga rutiner
Vi hackar systemet så att köket jobbar för dig, inte tvärtom.
Matmindset som håller
Vi skrotar måsten och lagar mat med lust, logik och lite
j-vlar anamma.
Familj som lagar tillsammans
Inga krav. Inget gnäll. Bara nyfikenhet som smittar.
Inget slöseri, bara smarta drag
Du tömmer kylen, inte kontot.
Matplaner utan bullshit
Ingen perfektion. Bara koncept som funkar,
även en tisdag i november.
Smak, struktur och frihet
Mat blir ett flöde, inte ett måste.
Community med pepp & humor
För allt annat är bara beight och tråkigt.
Chef Stenberg
Filmad i köket, med en kniv. Vad kan gå fel?
© Food Fusion 2025 All Rights Reserved.